Do Farming Sim 17 zavítají farmářky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Farming Sim 17 zavítají farmářky

Do Farming Sim 17 zavítají farmářky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 7. 2016 17:49 3
Reklama

Vůbec poprvé v historii série farmářských simulátorů budou moci hráči do zemědělských strojů posadit také ženu. Ty curyšské studio Giants Software zařazuje do Farming Simulatoru 17 v rámci virtuálního boje za větší diverzitu v zemědělství a sdílejí při té příležitosti také novou sadu obrázků, jež tento boj za rovnoprávnost dokládá.

Hráči si tak na začátku budou moci zvolit pohlaví svého avatara a upravit si oblečení, to samé bude platit i pro najímané pomocníky. Ostatní dostupné informace zůstávají na svém místě, a hráči se tak dočkají v sérii dosud nejrealističtějšího zážitku, jenž přinese řadu nových vozidel různých značek (mezi něž patří například Challenger, Fendt, Valtra, Massey Ferguson a další) a nových zemědělských surovin i chovných zvířat.

Ze Steam stránky hry vám přinášíme také oficiální minimální hardwarové požadavky hry PC verze, všech edic hry se pak týká podpora modifikací. Ta tedy v sérii vůbec poprvé zavítá i na konzole, tím však novinky ale prý ještě nekončí – v nadcházejících týdnech tvůrci slibují přinášet informace o dalších novinkách série, o těch prvních následujících se prý hráči dozví už na Gamescomu, který vypukne 17. srpna.

Minimální požadavky

CPU: 2.0 GHz Intel nebo ekvivalentní dvoujádrový procesor od AMD
RAM: 4 GB RAM
Disk: 6 GB volného místa
GPU: Nvidia Geforce GTS 450, AMD Radeon HD 6770 a lepší (minimum je 1GB VRAM) 
OS: Windows 7, Windows 8, Windows 10
Připojení k internetu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama