Mody pro Farming Sim. debutují na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mody pro Farming Sim. debutují na konzolích

Mody pro Farming Sim. debutují na konzolích

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 6. 2016 15:31 1
Reklama

Farming Simulator 17 bude podporovat modifikace na konzolích. Oznámila to dnes společnost Focus Home Interactive, která sérii od vývojářů ze studia Giants Software vydává. A nebyla to zdaleka jediná novinka na konto dalšího dílu virtuálního farmaření.

Při příležitosti E3 se dočkal Farming Simulator 17 nového CGI traileru, který potvrzuje, že se z této série stává čím dál větší mainstream. Vydavatel se ostatně pochlubil, že dva předchozí díly dohromady přilákaly téměř 5 milionů hráčů na PC a konzolích po celém světě. Nový ročník dorazí na PC, PS4 i Xbox One do konce roku.

Farming Simulator 17 se na E3 prezentuje a ukazuje některé novinky - nové prostředí, stroje, nová zvířata, která můžete chovat, i nové herní mechanismy, které mají obohatit hratelnost a hloubku titulu. Současně chce ale být hra opět o něco přístupnější a atraktivnější nejen pro dlouholeté fanoušky, ale také nováčky.

V CGI traileru je možné vidět stroje nových značek jako Challenger, Fendt, Massey Ferguson a Valtra. Celkem Farming Simulator 17 nabídne dvě stovky věrně zpracovaných strojů od více než 60 výrobců.

Největší pozornost si ale zaslouží určitě debut modifikací na konzolích. Podobně jako Fallout 4 tak i nový Farming Simulator bude těžit z obrovské tradice modů, které jsou jedním ze základních stavebních kamenů úspěchu PC verze. Hráči na konzolích si budou moci vůbec poprvé stahovat obsah, který vytvoří zapálená komunita, včetně nových strojů, zvířat, prvků krajiny a mnoho dalších věcí.

Vydavatel si od toho slibuje, že mody otevřou možnosti neustálého vylepšování a rozvoje Farming Simulatoru. V příštích měsících mají vývojáři oznámit další novinky a funkce. Na oficiálním webu už ale spustili předobjednávky a v nich slibují, že hra vyjde 27. října. Stojí 35 eur, tedy v přepočtu asi 950 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama