Far Harbor pro PS4 musel být znovu vydán
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Far Harbor pro PS4 musel být znovu vydán

Far Harbor pro PS4 musel být znovu vydán

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 6. 2016 08:40 14
Reklama

Bethesda má smutnou reputaci, co se týče technického stavu svých velkých RPG. Když si vzpomenu, jak jsem se zaťatými zuby a v potu tváře bojoval o platinovou trofej na pláních Skyrimu v té nejpříšernější verzi pro PS3, dodnes mě jímá hrůza. Problémům se evidentně nevyhnulo ani poslední rozšíření pro Fallout 4.

DLC s názvem Far Harbor mělo podle mnoha hráčů na konzoli PS4 znatelné výkonnostní potíže. Na fórech hry vznikly desítky rozhořčených příspěvků, žádajících okamžité zlepšení situace. Ke cti Bethesdy můžeme říct, že se k situaci postavila čelem a vydala opravný patch, který měl Far Harbor vytáhnout z nejhoršího. Patch ale kupodivu do dnešního dne není na PlayStation Network k dispozici.

Vydavatelská firma tedy sáhla k dost nestandardnímu řešení a celý datadisk na PSN vydala znovu. Nyní apeluje na hráče, aby si z konzole smazali původní vydání a namísto něj stáhli opravenou verzi. Toto řešení momentálně funguje jen pro uživatele ze Severní Ameriky, evropští hráči si musí ještě nějaký čas počkat. Jak se s Far Harborem popasoval náš Petr Strecker si přečtete už dnes v jeho recenzi. Zaregistrovali jste při hraní na PlayStation 4 problémy? Je opět třeba manuálně mazat nabobtnalý save, jako tomu bylo před pěti lety v případě Skyrimu? Podělte se s ostatními čtenáři v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama