Spencer není fandou upgradu konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spencer není fandou upgradu konzole

Spencer není fandou upgradu konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 4. 2016 07:32 21
Reklama

Z úst Xboxu nejzasvěcenějšího, Phila Spencera, jsme se před časem dozvěděli, že životní cykly konzolí jsou příliš dlouhé a že by snad Xbox One mohl dostávat hardwarové upgrady. Tato zpráva byla jejím autorem následně dementována a poněkud překvapivě se následně objevily spekulace o krocích konkurence a o možné aktualizaci PS4.

A právě na konto kroků konkurenční Sony dostal Spencer od novinářské obce otázku – přizpůsobí se Microsoft a potažmo Xbox One krokům konkurence, nebo ne?

Krátká odpověď zní ne – ta delší pak znamená, že Spencer ani jeho kolegové nejsou fandové „Xboxu 1,5“. Pokud budou chtít Xbox posunout dále, budou chtít udělat velký krok, tedy zřejmě až novou generaci a nikoli sérii menších kroků, jež by navíc mohly mít potenciál komunitu rozdělit.

Spencer navíc dodává, že údajně nemá žádné informace o plánovaných krocích konkurence a že dle něj se Xboxu daří velmi dobře, a to jak po stránce hardwarové, tak i z hlediska infrastruktury a zatím tak není rozhodně co měnit. To je na jednu stranu pravda – konzolí je v oběhu velké množství, fungují, prodávají se dobře a žádné větší problémy se neobjevují. Zřejmě tak není potřeba činit žádné dramatické kroky.

Mezitím se ale objevují další střípky o takzvaném „PS4K“. To je pravděpodobně realitou, nicméně otázka nativní podpory 4K televizorů je nakonec nejistá. Konzole údajně nemusí mít takový výkon a navíc, ruku na srdce, příliš mnoho 4K televizorů v oběhu není a zřejmě hned tak ani nebude.

Co každopádně na kroky výrobců konzolí říkáte vy? Vyhlíželi byste vylepšený PlayStation a zklamalo by vás, pokud by Microsoft neučinil se svým Xboxem totéž?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama