Chystá se trailer na druhý Mordor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se trailer na druhý Mordor

Chystá se trailer na druhý Mordor

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 3. 2016 12:22 5
Reklama

Že vývojáři ze studia Monolith pracují na pokračování akce Middle-earth: Shadow of Mordor, bereme jako hotovou věc a veřejné tajemství. Zmínka na konto druhého dílu ale neuškodí, když vydavatel, kterým je společnost Warner Bros. Interactive Entertainment, zatím k sequelu zarytě mlčí.

Nyní se zmínka o druhém dílu objevila v CV hollywoodské kaskadérky. Web NerdLeaks.com si jako první všiml, že Lauren Mary Kim se ve svém on-line portfoliu na webu istunt.com zmiňuje, že pro společnost Blur dělala motion capture k projektu, který pojmenovala Shadows of Mordor 2. Název tedy do puntíku nesedí, ale působí věrohodně. Zmíněné studio má na svědomí mnohé CGI trailery ke hrám, a tak je docela dobře možné, že se třeba na E3 kutí nějaká animovaná upoutávka.

Lauren Mary Kim už dříve kromě mnoha známých filmů spolupracovala na trailerech ke hrám jako Bioshock Infinite, Batman: Arkham Knight, Assassin’s Cred Unity, God of War: Ascension nebo dokonce třetí Mafii, jak tvrdí v CV, takže má očividně k tomuto odvětví profesně hodně blízko. Důvěryhodnost celé zprávy podporuje skutečnost, že zmínky o Mordoru 2 a Mafii III nejprve ze CV zmizely a posléze byl celý profil přepnut na soukromý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama