Battlefield 5 se údajně vrátí do minulosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield 5 se údajně vrátí do minulosti

Battlefield 5 se údajně vrátí do minulosti

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 2. 2016 15:34 18
Reklama

Řekněme si to upřímně. V redakci jsme se víceméně shodli na tom, že to je blbost. Ale vědět byste to měli, kdybychom se náhodou mýlili. Švýcarský obchod tvrdí, že se příští Battlefield vrátí zpět do historie. Ovšem nikoli do druhé, ale do první světové války.

Když se o pátém regulérním Battlefieldu spekulovalo zkraje prosince naposledy, měl se ještě odehrávat v Japonsku. A všeobecně se mělo za to, že půjde o další futuristický konflikt. Tomu koneckonců napovídal i podtitul Armageddon, který zní hodně megalomansky. Takovou malou apokalypsou bylo ale také svržení atomových bomb na japonská města Hirošima a Nagasaki, a tak se hodně fanoušků upínalo k naději, že příběh vojáka z malého japonského města konečně vrátí Battlefield do kulis druhé světové války.

Střípky nepříliš důvěryhodných informací z filmové databáze IMDb jsou už pomalu zapomenuty a nyní je střídá další “zaručená” zpráva. Na stránkách švýcarského obchodu World of Games se objevila informace, že novinka od DICE se má odehrávat v první světové válce. Hra má podle e-shopu vyjít 26. listopadu na PC, PS4 a Xboxu One.

S jistotou víme o novém Battlefieldu jen to, že vzniká, mohl by vyjít ještě letos a lidé z EA potvrdili, že půjde o návrat ke kořenům a vojenskému stylu. Tedy nic za působ Hardline. Samotná idea návratu do minulosti se nám líbí a první světová válka je navzdory několika statečným pokusem stále víceméně nezmapovaným obdobím. Pravdou ale je, že informace tohoto druhu a z toho zdroje má asi podobnou váhu, jako když před pár dny všechna zahraniční média skloňovalo českou cenu PlayStation VR, kterou odhadl e-shop CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama