Sledujte PS4 trailer mytologického Smite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte PS4 trailer mytologického Smite

Sledujte PS4 trailer mytologického Smite

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 2. 2016 09:41
Reklama

Mytologická MOBA akce Smite je přístupná majitelům PC a Xbox One, letos se k nim však přidají i hráči s PS4. Před dvěma dny jsme informovali o existenci další konzolové verze hry díky vyzrazení ratingové agentury. A dnes k tomu přidáváme oficiální oznámení i nový trailer.

Ten doprovází start dnešního uzavřeného alfatestu a k tomu také možnost ucházet se o pozvánku do rovněž uzavřeného betatestu. Registrovat se můžete zde, beta by pak měla běžet již počátkem března. 

I na PS4 si pak Smite udrží status F2P titulu se vším všudy tak, jako to znají hráči z jiných platforem – i zde tak budou mít hráči zdarma přístup pouze k několika aktuálně dostupným bohům. Ti budou v pravidelných intervalech rotovat. Na PS4 se navíc hráči dočkají i několikera nových a exkluzivních skinů postav. Ty budou dostupné jak zdarma, tak i za poplatek a některých speciálních se dočkají také předplatitelé PlayStation Plus.

Zakoupit ale půjde takzvaný Founder’s Pack, který přijde na 30 dolarů (cca 750 korun) a odemkne veškeré současné i budoucí hrdiny, nabídne 400 gemů a k tomu také zaručený přístup do betaverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama