Fallout Shelter možná bude mít následníky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout Shelter možná bude mít následníky

Fallout Shelter možná bude mít následníky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 2. 2016 12:29 3
Reklama

Není zřejmě nic neobvyklého, pokud jste si vyzkoušeli Fallout Shelter pro iOS či Android – tato mobilní hra a doplnění univerza Falloutu byla úspěšná, dokonce až nečekaně. A na to konto se Todd Howard v rozhovoru pro GameSpot nechal slyšet, že toto odvětví herního průmyslu bude Bethesda prozkoumávat i do budoucna.

V mobilním hraní se zkrátka točí obrovské peníze a Bethesda s Fallout Shelter zřejmě natrefila na zlatou žílu. Odhaduje se totiž, že jen během prvních dvou týdnů hra vydělala přes 5 milionů dolarů, a to mělo ještě následovat vydání verze pro Android.

Monetizace a výdělek však prý dle Howarda nejsou tou hlavní motivací – jde prý o  zážitek, který mobilní hry dokáží dnes hráčům zprostředkovávat. To také chtějí v Bethesdě i nadále prozkoumávat. Však prý snad každý člen týmu je také hráčem i na kapesních zařízeních a zkušeností s takovými hrami tedy mají habaděj. Howard sám za sebe zmiňuje například závislost na Hearthstone.

Zatím však není jasné, jakým směrem by se vydavatel mohl ubírat – zda půjde o zcela nové značky, či o doplnění her velkých, jako tomu bylo například v případě Fallout Shelter. Vznikat by však takové hry mohly například v Montrealu – tam totiž Bethesda nedávno otevřela nové kanceláře, kde by se vývojáři měli zabývat mimo jiné i vývojem pro mobilní platformy.

Inu, uvidíme, co nás čeká a s čím se Bethesda do budoucna vytasí. Vy se s námi každopádně podělte o váš názor v diskuzi – zaujal vás Fallout Shelter a rádi byste viděli něco podobného i do budoucna, nebo na hry do kapsy vůbec nevěříte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama