Správcem Vaultu ve Fallout Shelter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Správcem Vaultu ve Fallout Shelter

Správcem Vaultu ve Fallout Shelter

Miroslav Václavík

Miroslav Václavík

15. 6. 2015 10:15 2
Reklama

Zatímco se zraky a myšlenky všech upínaly k představovanému Fallout 4, Bethesda si připravila ještě jeden herní kousek z tohoto univerza. Přichází Fallout Shelter – mobilní hra, jež byla pro iOS zařízení dostupná hned během večera v den tiskové konference. Uživatelé s Androidem si sice budou muset počkat, dočkají se však také.

Ve Fallout Shelter se stanete správcem vlastního Vaultu, kde se postaráte nejen o něj samotný, ale také o jeho obyvatele. Musíte je udržet produktivní a šťastné, abyste vytvořil tu nejlepší podzemní komunitu. To vše ve 2,5D světě doplněném o kreslené postavičky ve stylu ikonického Vault Boye. Během představování této budovatelské strategie se Pete Hines, viceprezident marketingového a PR oddělení Bethesdy, nebál otevřeně přiznat inspiraci tituly jako SimCity, XCOM či Faster Than Light.

Vývojáři se rozhodli nabídnout Fallout Shelter zdarma, Hines však okamžitě dodal informaci o absenci nutnosti platit za urychlení času či podobné nepříjemnosti, které jinak znatelně kazí herní zážitek. Dokupovat půjdou pouze obědové krabičky s náhodným vybavením, a to je vše. Odpůrci free-to-play modelu tak pravděpodobně mohou zůstat v klidu. Dokonce není vyžadováno ani připojení k internetu.

A kdy by se mohli dočkat uživatelé se zařízeními s Androidem? Na svém Twitteru se Hines nechal slyšet, že „informace o androidí verzi přijdou později.“ Jak již však ze zkušenosti víme, vydané iOS aplikace a hry oznámené i pro Android přicházejí v horizontu několika týdnů, výjimečně měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama