Street Fighter nabídne příběh i tutoriál
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Street Fighter nabídne příběh i tutoriál

Street Fighter nabídne příběh i tutoriál

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 1. 2016 19:20 4
Reklama

Datum vydání Street Fighter V se blíží a nejnovější trailer hry představuje několikero základních stavebních prvků hry. Dozvídáme se tak, že hra nabídne vedle příběhového módu například také tutoriál a vidět lze v akci také ukázku multiplayeru.

Příběhový mód nabídne 16 postav, přičemž každá má mít vlastní ambice, motivaci i překvapení čekající na odhalení. Dokončení jednotlivých kapitol pak daným postavám zpřístupní dodatečné kostýmy. Nadále se do hry navrátí Survival režim, ve kterém se hráči pustí do vln nepřátel s tím, že boj probíhá vždy za určitých podmínek. Cílem samozřejmě bude co možná nejvyšší skóre a lze jen očekávat, že se v tomto ohledu hráči dočkají také online žebříčků.

Tréninkový režim hry pak nabídne celkem unikátní využití touchpadu čtvrtého DualShocku – klepnutím napravo či nalevo přesune hráč svoji postavu napravo či potažmo nalevo a může tak cvičit komba přístupná pouze v určitých pozicích.

Jako poslední novinku pak video přestavuje CFN – Capcom Fighters Network, což není nic jiného, než jakási obdoba sociální sítě bojovníků. Lze tak snadno vidět kdo je kde online, jak si kdo stojí ve světovém žebříčku i kde se aktuálně bojuje. Všechny tyto novinky si pak budete moci ozkoušet 16. února. Po vydání hry pak Capcom slibuje zdarma dodávat další a další obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama