Služba Origin Access už funguje i u nás
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Služba Origin Access už funguje i u nás

Služba Origin Access už funguje i u nás

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 1. 2016 09:43 14
Reklama

Ekvivalent programu EA Access z Xboxu One pro hráče na PC, o kterém jsme poprvé psali v polovině ledna, už je k dispozici také pro české hráče.

Předplatné ve výši 4 eura měsíčně, tedy v přepočtu asi sto korun, vám zprostředkuje přístup k Vaultu, který momentálně obsahuje patnáct plných her. Najdete mezi nimi tituly ze sérií Batllefield, Dead Space nebo Dragon Age. A kromě her od EA se v portfoliu nachází i nezávislý počin This War of Mine od polských vývojářů z týmu 11 bit studios.

Podobně jako v případě služby EA Access i jeho obdoba pro Windows garantuje předplatitelům rovněž desetiprocentní slevu na veškeré nákupy v Originu. Neplatí tedy nejen na hry samotné, ale třeba i BioWare Points. Kromě toho se předplatitelé dostanou dříve k novým hrám a mají možnost je bez rizika vyzkoušet díky relativně velkorysým trial verzím.

Služba zatím bohužel nenabízí možnost předplatit si celý rok za zvýhodněnou cenu, jako je tomu na Xboxu One. Zde stojí měsíční členství 99 korun a roční jen 599 korun. I když má EA v nabídce i hry pro Mac, tato služba je z pochopitelných důvodů dostupná jen pro Windows.

Origin Access odstartoval na PC 12. ledna v USA, Kanadě, Velké Británii a Německu.

Na konzoli PlayStation 4 není žádná podobná služba navzdory dřívější snaze ze strany EA k dispozici. Sony o ni neměla zájem. K vlastní škodě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama