EA Access na PC spuštěn, v ČR již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA Access na PC spuštěn, v ČR již brzy

EA Access na PC spuštěn, v ČR již brzy

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

13. 1. 2016 09:57 8
Reklama

Pokud vám u televize leží konzole Xbox One, pravděpodobně jste už zavadili o službu EA Access. S jejím předplacením se dostanete k pozvolna se rozrůstající knihovně her, získáte slevu na nákup titulů od EA a jako největší bonus si zahrajete novinky s týdenním předstihem. Na Xbox One si služba rychle získala popularitu a svou slávu bude od nynějška šířit i na PC.

Prostřednictvím Originu totiž byla v USA, Kanadě, Velké Británii a Německu spuštěna služba EA Access také pro uživatele operačního systému Windows se shodnými podmínkami jako na Xbox One. Předplatné vás tudíž měsíčně vyjde na přibližně 100 Kč (4 euro) a ihned se budete moci pustit do hraní 15 her, mezi kterými jsou ještě stále relativně nové kousky. Kompletní série Dragon Age, tedy včetně Inquisition, všechny díly Dead Space, Battlefield Hardline, případně SimCity… Nabídka je poměrně zajímavá a titul This War of Mine naznačuje, že se seznam dostupných titulů bude rozrůstat i o hry, které EA nevydává.

Jediné, co teď musíme v ČR dělat, je počkat, než bude služba spuštěna i u nás. V tiskové zprávě se ale uvádí, že vedle zmíněných zemí bude EA Access spuštěn v dalších již velmi brzy a praxe s uvedením služby na Xbox One říká, že iniciační proces potrvá jen několik dní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama