Brian Horton míří od Tomb Raidera ke CoD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brian Horton míří od Tomb Raidera ke CoD

Brian Horton míří od Tomb Raidera ke CoD

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 1. 2016 08:34 13
Reklama

Sotva jsme informovali o odchodu Briana Hortona, ředitele vývoje Rise of the Tomb Raider, ze studia Crystal Dynamics, tak se k nám již dostává zpráva o jeho novém působišti. Jeho stěhování do slunné Kalifornie tak nezavání původně naznačovaným útěkem s rodinou, ale vidinou nové a pro Hortona snad i lákavější práce.

Nedlouho po zprávách o odchodu se dozvídáme, že Brian Horton zamířil do studia Infinity Ward a dle aktualizace na jeho účtech na Twitteru a v síti LinkedIn vyplývá, že tam nastupuje na podobnou pozici, jakou v Crystal Dynamics opustil. Horton bude art director a s největší pravděpodobností tam již začal pracovat na dalším z dílů série Call of Duty. Pokud ano, tak by to při troše fantazie mohlo teoreticky našeptávat například i tomu, že by se fandové série mohli dočkat další iterace, jež by byla více zaměřená na singleplayerový zážitek. Poslední dva díly Tomb Raidera nesoucí Hortonův rukopis přeci takovými hrami byly.

Tříletý cyklus vývoje série navíc nahrává tomu, že by ten letošní přírůstek do série měl být právě z dílen Infinity Ward – předchozí dva díly totiž připadaly na Treyarch a na Sledgehammer Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama