Chivalry v prosinci dorazí na PS4 a XO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chivalry v prosinci dorazí na PS4 a XO

Chivalry v prosinci dorazí na PS4 a XO

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 11. 2015 10:55
Reklama

Nezávislá multiplayerová šermířská akce Chivalry: Medieval Warfare se po PC, Macu, Linuxu a starých konzolích konečně probojuje také na PlayStation 4 a Xbox One. Malý velký hit od Torn Banner Studios vyjde digitální cestou už 1. prosince.

Konzolová verze nabídne více než pětadvacet map a online klání pro čtyřiadvacet hráčů. Novinkou pak má být mód ve stylu Hordy pro šest odvážných rytířů. Ti se pravděpodobně bok po boku pokusí ubránit vlnám dotírajících nepřátel, jek je to obvykle zvykem, ale vydavatel tento čerstvý přírůstek blíže nepopsal. S konverzí pomáhalo studio Hardsuit Labs a konzolový port vydává Activision.

Původní hra vyšla už v roce 2012 a na konzole Xbox 360 a PlayStation 3 si proklestila cestu loni touto dobrou, respektive letos v únoru. Verze pro nové konzole by se měla pochlubit atraktivnější grafikou, ale už při pohledu na video a obrázky vám určitě neunikne, že hra za posledních pár let trochu zchátrala, a oslovit potenciální zájemce tak bude muset především chytlavou hratelností a skvělou pověstí, která ji předchází.

Chivalry: Medieval Warfare bude stát na PS4 a Xboxu One rovných 20 dolarů, tedy v přepočtu asi 500 korun, což je slušná cena. O 10 dolarů draží (celkem bude stát asi 760 korun) je pak ultimátní edice, která obsahuje i čtveřici DLC s novými skiny, helmami a zbraněmi. Titul Chivalry: Medieval Warfare se zrodil z modifikace Age of Chivalry pro Half-Life 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama