Tony Hawk vyjde na PS3 a X360 později
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tony Hawk vyjde na PS3 a X360 později

Tony Hawk vyjde na PS3 a X360 později

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 10. 2015 09:58 6
Reklama

Tony Hawk's Pro Skater 5 pro Xbox One a PlayStation 4 už je pár týdnů v prodeji a dostal po zásluze nařezáno. Jenže verze pro staré konzole, konkrétně PS3 a X360, měla vyjít později, až 10. listopadu. A jak to nakonec dopadlo? Vyjde ještě později…

Těžko říct, co tím vlastně vývojáři a vydavatel sledují. Vzhledem k tomu, že vývoj další verze ještě nějaké peníze spolyká a je dost nepravděpodobné, že by prodeje portu reputaci a finanční výsledek titulu zachránily, možná by bylo jednodušší a smysluplnější celou konverzi odpískat. Dřív než v ní Activision utopí další peníze, pokud by si měl po vydání jen zopakovat nedávnou ostudu.

Podle britského Eurogameru je hra odložena až na příští rok. Zřejmě někdy na březen. Přesnější datum neznají očividně ani vývojáři, natožpak vydavatel. Activision nás jen ubezpečil, že celý tým tvrdě maká na tom, aby odstranil všechny nedostatky, na které si stěžují stávající hráči, přičemž na port nezbývají zřejmě síly. Zejména když by jej obě firmy rády vydaly v nějakém slušnějším stavu.

Má ale vůbec nějaký smysl se o potenciálně ještě slabší verzi pokoušet, když už má hra tak pošramocenou reputaci? Podle nás by měli vývojáři dát do pořádku verzi pro Xbox One a PS4, pokud je to v jejich silách, aby zklamaní zákazníci nemuseli uvažovat o vrácení peněz. A pokud se to někdy povede, pak už ať raději nechá Robomodo Tony Hawka na pokoji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama