Zpětná kompatibilita na XOne v listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zpětná kompatibilita na XOne v listopadu

Zpětná kompatibilita na XOne v listopadu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 9. 2015 08:15
Reklama

Dříve avizovaná zpětná kompatibilita nového Xboxu již konečně zamíří mezi hráče. Jako první si ji mohou vyzkoušet ti majitelé konzolí, kteří jsou v součástí Xbox Preview Program, jenž slouží jako testovací program pro ty, kteří si chtějí novinky a aktualizace otestovat jako první.

Plánovaná aktualizace rovněž přinese slibované propojení platforem a dashboard Xbox One tak tedy bude možná nejenom funkcemi, ale i vzhledem více připomínat prostředí Windows 10. Microsoft tímto krokem přináší slibované propojení jednotlivých platforem – stolních PC (potažmo notebooků a tabletů), telefonů a své konzole.

Nejdůležitějším prvkem pro hráče však byla a bude zpětná kompatibilita. Mike Ybarra z Microsoftu během E3 avizoval, že se hráči mohou nejprve těšit na zhruba stovku titulů s tím, že další budou postupně přibývat.

Přesně datum vydání aktualizace ještě neznáme, z aktuálních zpráv však vyplývá to, že by se první hráči mohli na nový dashboard podívat již během listopadu. Tehdy se také dočkají i oné vymodlené zpětné kompatibility. Seznam prvních plánovaných titulů je k dispozici zde a nabízí například Mass Effect či Perfect Dark Zero.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama