Detaily o anime hře Attack on Titan
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o anime hře Attack on Titan

Detaily o anime hře Attack on Titan

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 8. 2015 12:09 26
Reklama

Ačkoliv se v našich končinách seriál Attack on Titan netěší takové popularitě jako například ve Spojených státech (a samozřejmě Japonsku), jde o poměrně zajímavou podívanou, která je navíc stravitelná i pro obyčejné lidi. Na motivy seriálu pak vzniká hra, která se svým zpracováním rovněž hlásí docela hlasitě o slovo.

První detailní informace potěší fanoušky seriálu – hra totiž svým vizuálním stylem kopíruje zmiňované anime a nejen vzezření hlavních hrdinů, ale také měst a titánů, působí opravdu věrohodně. Něco podobného se podařilo autorům her jako South Park nebo The Simpsons a přinejmenším po grafické stránce šlo vždy o úspěch.

Attack on Titan ale nabídne vedle věrného vizuálního ztvárnění také akční hratelnost, okořeněnou nutností využívat speciální vystřelovací háky, pomocí kterých jednotky Survey Corps mohou čelit mnohem vyšším nepřátelům. Pro vyřazení titána z boje je navíc nutné vyseknout část míchy u krčních obratlů, takže očekávejte divokou vertikální jízdu.

Vývojáři z Omega Force rovněž slibují, že zahrnou do své hry pokrokový fyzikální engine, aby mohli věrně ztvárnit výbuchy a destrukci budov, stejně jako v komiksové/seriálové předloze. Výsledkem by měl být pocit, že se hráči volně pohybují v kulisách svého oblíbeného anime, což je plán sice ambiciózní, ale dle nové sady obrázků nikterak nedosažitelný.

Attack on Titan vyjde v příštím roce pro PlayStation 4, 3 a VITA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama