Multiplayerový test Doomu začne už brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Multiplayerový test Doomu začne už brzy

Multiplayerový test Doomu začne už brzy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 7. 2015 08:27 2
Reklama

Pokud jste si předobjednali Wolfenstein: The New Order, můžete si začít mnout spokojeně ruce. Brzy byste totiž mohli obdržet pozvánku do alfatestu nového Doomu, jak id Software sliboval.

Ačkoli přesné datum zkušebního provozu zatím neznáme, mělo by k němu dojít v nadcházejících měsících. Alfa nebude dostupná všem, jde o první zkušební kolo, do nějž si budou vývojáři zvát hráče náhodně, takže se rozhodně zatím nedostane na všechny.

Pokud se ale chcete této i následujících kol zúčastnit, jako že určitě chcete, ujistěte se, že jste využili zvláštní kód, který jste za tímto účelem spolu s Wolfensteinem obdrželi. Jestliže jste si The New Order koupili v digitální verzi prostřednictvím Steamu, PSN nebo Xbox Live, jste do testu přihlášeni automaticky.

Když se na vás nedostanou s alfou, nevěšte hlavu. Každý, kdo si nového Wolfa předobjednal, má zaručenou účast v betatestu, který by se měl uskutečnit v příštím roce před vydáním Dooma. Účastníci aktuálního QuakeConu mají to štěstí, že si mohou zahrát pre-alfu multiplayeru už tento víkend.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama