Warhammer  dostává nové akční RPG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warhammer dostává nové akční RPG

Warhammer dostává nové akční RPG

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 7. 2015 12:39 4
Reklama

Rok Warhammeru pokračuje, ale tentokrát nejde o žádné orky nebo přerostlé krysy. Warhammer 40,000: Inquisitior - Martyr bude akční RPG od maďarského týmu Neocore Games, kteří přivedli na svět vcelku dobře hodnocenou sérii Incredible Adventures of Van Helsing.

Inquisitor - Martyr vývojáři popisují jako perzistentní sandboxové akční RPG, ve kterém nebude o krev nouze. Sanboxový prvek vstoupí do hry po dokončení příběhové kampaně, zatímco perzistentní svět by měl zajistit roky zábavy a vývoje herního zasazení.

Zní to, jako by Neocore plánovali Inquisitor - Martyr zásobit dalším obsahem po vydání ve formě četných DLC, ale to explicitně nikdo nepotvrdil.

Příběh by měl hráče zavést do centra tajné války, která se odehrává v zapadlém koutě vesmíru. Tam se hráči vžijí do role jednoho z tajných agentů Inkvizice, která zde udržuje pořádek dle rozkazů Impéria.

Inquisition - Martyr rozšíří herní katalog sestavený z titulů zasazených do světa Warhammeru 40,000. Neocore Games spolupracují s vlastníkem licence Games Worshop, kteří si přáli mezi svými hrami mí i akční RPG. Hra by měla vyjít v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama