Dead Island 2 přišel o své vývojáře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead Island 2 přišel o své vývojáře

Dead Island 2 přišel o své vývojáře

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 7. 2015 07:53 6
Reklama

Bez ohledu na to, jak optimisticky vypadalo odhalení druhého dílu zombie rubačky Dead Island na loňské E3, hra je ve vážných problémech. Na konci dubna oznámili vydavatelé z Deep Silver, že hra vyjde namísto letošního roku až v roce následujícím a dnes přidávají ještě těžší ránu – Dead Island 2 je od dnešního dne bez vývojářů.

Studio Yager, které stálo například za nedoceněným Spec Ops: The Line, nedosahovalo dle slov vydavatele očekávaných kvalit a po těžkém rozhodování došlo k rozvázání spolupráce. Na druhou stranu to ale neznamená, že by chtěl Deep Silver vývoj zastavit: „Budeme pokračovat ve snaze přinést naší vizi Dead Island 2 k životu a přihlásíme se s novými informacemi,“ vzkazují hráčům.

Pokud tedy dojde k naplnění výše uvedených slov, Dead Island 2 by se měl dočkat svého vydání v době, kdy bude plně funkční soubojový systém, kooperační multiplayer, rafting a spoustu dalších věcí, které slibovali vývojáři společně se svým vydavatelem před rokem. Snad to pro fanoušky dobře dopadne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama