Vývojáři z Arkane odhalili Dishonored 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři z Arkane odhalili Dishonored 2

Vývojáři z Arkane odhalili Dishonored 2

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 6. 2015 06:23 11
Reklama

Jako by snad lidé v sále Dolby Theatre vůbec nerozuměli tomu, proč se na pódium dostali zástupci studia Arkane, jako by zapomněli, jakou hru mají tito lidé na svědomí. Ihned poté, co se na obřím plátně objevil nápis Dishonored, však všichni pochopili a začali hlasitě vískat. Do oznámení druhého dílu v tu chvíli chybělo jen několik málo minut.

Po předchozích únicích snad ani nikdo nečekal, že by Bethesda oznámení Dishonored 2 neposvětila, i tak ale uchovali vývojáři některá překvapení a trailer ze hry, včetně dalších informací, v nás zanechal dobrý pocit.

Hned na úvod se sluší poznamenat, že se do hry vrací hrdina prvního dílu Corvo Attano, na základě vaší volby se ale můžete rovněž vžít do role Emily Kaldwinové, princezny z původní hry, a projít si Dishonored 2 v její kůži. Vývojáři se jednoduše snaží dát hráčům dostatek volnosti, což neodráží jen v této zásadní volbě, ale také v přístupu ke hraní samotnému.

Dle slov producenta Harveyho Smitha, budete moci dokončit hru, aniž byste někoho zabili, což je jen podtržení mechanismů z prvního dílu a dotažení zážitku k pomyslné dokonalosti. Ať už si ale vyberete Corva či Emily, rozhodně vás nečeká nic jednoduchého.

Hra se navíc přesouvá do nové lokace, o které sice vývojáři nemluvili konkrétně, ale podtitul hry - Empire of the Isles - naznačuje, že se z pevniny možná přesuneme i na ostrovy či kolonie viktoriánské éry. Na každý pád video demonstruje očekávaný vizuální styl a nerovný boj proti zkorumpované vrchnosti.

Vzhledem k tomu, že Harvey Smith ani prezident společnosti Raphael Colantonio nezveřejnili žádné datum vydání, je ještě předběžné cokoliv hodnotit. Dishonored 2 nakonec nebude k dispozici ani pro bližší ukázky během konání E3, takže se prozatím musíme spokojit s dostupnými materiály. I tak má ale Dishonored 2 našlápnuto k tomu, aby potěšil fanoušky původní hry a možná i uhladil zklamání z tematicky podobného The Order.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama