Takhle měl vypadat nový Duke Nukem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takhle měl vypadat nový Duke Nukem

Takhle měl vypadat nový Duke Nukem

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 5. 2015 07:48
Reklama

Vzpomínáte si ještě na Bombshell, připravovanou top down akci s prvky RPG od týmu Interceptor Entertainment, kterou původně vývojáři pod patronátem dávno neexistujících autorských práv 3D Realms zamýšleli coby pokračování série Duke Nukem? Díky pozorným fanouškům se můžeme podívat na to, jak měla originální hra s atomovým vévodou vypadat, než ji museli autoři předělat.

Dánský tým Interceptor Entertainment, který má na kontě třeba remake Rise of the Triad z roku 2013 a několik portů Duka, je dnes paradoxně faktickým vlastníkem 3D Realms. Ani to jim však neumožnilo pracovat na novém titulu pod značkou Duke Nukem, jak plánovali. Krátká právní tahanice o tuto značku s Gearboxem vyústila v nevyhnutelné. Duke Nukem: Mass Destruction, plánovaný na PC a PlayStation, musel rychle zmizet a z konceptu nové hry se zrodila Bombshell.

Díky dokumentům od soudu, které vypátral jeden z uživatelů fóra NeoGAF, se ale máme možnost nyní podívat alespoň na střípky toho, jak měla hra vypadat, než atomového vévodu sesadila z trůnu nová hlavní hrdinka s mechanickou rukou Shelly "Bombshell" Harrison. Hry v jejím podání bychom se údajně měli dočkat ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama