Bungie si registruje The Taken King
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie si registruje The Taken King

Bungie si registruje The Taken King

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 5. 2015 15:17
Reklama

Před deseti dny studio Bungie podalo požadavek na registraci obchodní značky a loga The Taken King. S největší pravděpodobností se jedná o název dalšího rozšíření pro Destiny, ačkoliv legálně by značka měla zahrnovat nejen stahovatelné videohry ale i hry pro telefony a handheldy.

Bungie si registruje The Taken King
i Zdroj: Hrej.cz

O registraci se postaral stejný právník jako v případě registrace The Dark Below a House of Wolves. Ke spojitosti s Destiny poukazuje i design loga, které vychází ze znaku Hivů, jedné z nepřátelských ras ze hry.

Pojďme se pustit do spekulací. Víme, že po House of Wolves na hráče Destiny čeká podzimní velké rozšíření, zatím známé jako Comet: Plague of Darkness. Velký přídavek by měl mimo jiné přinést i novou lokaci - Hivskou loď. Tedy tématické spojení bychom měli, ale zůstává otázka, kdo by mohl být onen zajatý král. Titul by mohl odkazovat na Oryxe, stvořitele Croty, který při válce mezi Měsícem a Zemí zabil tisíce guardianů. Druhý příchod Oryxe by klidně mohl znamenat pro Zemi velké problémy a bez větších potíží si lze představit kataklizmatickou událost podobnou, hle, příletu temné komety.

Stejnak se však může jednat o cokoliv jiného. Další malý dodatek ve stylu The Dark Below a House of Wolves, samostatně vydaný raid nebo prakticky cokoliv jiného. Každopádně trademark byl zaregistrován včas pro E3, takže co se vlastně skrývá pod názvem The Taken King bychom se mohli dozvědět poměrně brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama