Dnes vychází vylepšené Dark Souls 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnes vychází vylepšené Dark Souls 2

Dnes vychází vylepšené Dark Souls 2

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 4. 2015 12:23 1
Reklama

Vývojáři ze studia From Software neusnuli po vydání Bloodborne na vavřínech a dál plní své časové plány. Na dnešní den v nich bylo zaneseno vydání Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, tedy remaku povedené akce, která je dostupná na PC a nových i starých konzolích.

K dispozici je launch trailer společně s informacemi, co všechno můžete od Scholar of the First Sin očekávat. V první řadě půjde o vylepšenou grafiku, na kterou jsme si v případě PS3 verze stěžovali i v naší recenzi původní hry. Vývojáři počítají s Full HD rozlišením a 60 snímky za vteřinu, což ani po více než roce stále není u nových her samozřejmostí. Vylepšená grafika se nicméně týká pouze verzí pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, zbylé verze zůstávají v tomto směru beze změny.

Co se týče hratelnosti, lidé z From Software zapracovali zejména na chování jednotlivých nepřátel, kteří budou agresivnější a v porovnání se základní verzí i jinak rozmístění. Obsah nové verze navíc zahrnuje i trojici DLC a všechny dosavadní úpravy, takže je v mnohých obchodech označována jako kolekce Game of the Year. Hra se v České republice prodává v cenovém rozpětí od 850 do 1500 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama