RCTW bude hezčí, ujišťují vývojáři
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RCTW bude hezčí, ujišťují vývojáři

RCTW bude hezčí, ujišťují vývojáři

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 3. 2015 10:46 6
Reklama

Pro sérii RollerCoaster Tycoon má mnoho hráčů slabost. Především první a druhý díl patří mezi to nejlepší ze žánru vůbec a díky svému grafickému stylu ani v současné době nezestárly (podívejte se na naše retro hraní RCT). To samé se však nedá říct o trojce, jejíž 3D dnes přináší slzy do očí.

Připravovaný RollerCoaster Tycoon World, který Atari svěřilo do rukou malého studia Area 52, na začátku měsíce obdržel gameplay trailer, ze kterého fanoušci nebyli úplně nadšeni. V jistých částech vypadá dokonce hůř než deset let starý RCT3 a ani v těch ostatních se nejednalo o žádný zázrak.

Vývojáři z Area 52 teď slibují, že hra ještě projde grafickým updatem. Záběry pocházejí z pre-alfa verze, kdy hra běžela na Unity 4.6 a přechod na Unity 5 prý zajistí "vyšší jemnost a celkovou věrohodnost/realističnost hry". Trailerem chtěli vývojáři jen dokázat, že se na hře pracuje, ne jak bude ve finále hra vypadat.

RollerCoaster Tycoon World by se měl objevit na trhu tento rok, později než původně plánovaný Q1/2015, a vývojáři říkají, že hra vyjde až na to bude připravená.

Pokud ale nad RCTW lámete hůl, a to bych se vám vůbec nedivil, pořád tu je naděje na úspěch indie hry Parkitect (ze zářijové Indi(e)kace) nebo potenciální návrat krále v podobě Coaster Park Tycoonu, který plánují původní tvůrci RCT a Elite: Dangerous, britské studio Frontier Developments.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama