Antiutopie République míří konečně i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Antiutopie République míří konečně i na PC

Antiutopie République míří konečně i na PC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 2. 2015 12:02
Reklama

Epizodický stealth survival horor République od vývojářů z Camouflaj se po úspěchu mobilní a tabletové verze vydává i na PC. Právem!

Remasterovaná verze dystopického dobrodružství, které mohutně využívalo možností dotykového ovládání na přenosných platformách, vyjde už 26. února na PC a Macu a dostupná bude na Steamu i GOGu. Hra svou stylizací v mnohém připomínající Remember Me od Dontnod Entertainment byla podle vývojářů od základů přepracována v enginu Unity 5 a bude obsahovat všechny tři dosavadní vydané epizody.

Standardní edice bude stát 25 dolarů a postupně ji obohatí čtvrtá a pátá epizoda God’s Acre, respektive Terminus. Deluxe edice bude navíc obsahovat i kompletní soundtrack, hodinový making of dokument a dva rané prototypy. Stát bude 35 dolarů.

Během prvního týdne po uvedení hry do prodeje bude k mání za zvýhodněnou cenu s dvacetiprocentní slevou. Titul, který na jaře 2012 na Kickstarteru vybral více než 555 tisíc dolarů, se tak zaslouženě bude moci dostat do rukou dalším hráčům, protože by byla škoda, kdyby jej někdo minul jen kvůli tomu, že o jeho mobilní verzi nikdy neslyšel.

A že vývojáři rozhodně nemluví do větru, když tvrdí, že jde o remaster v pravém slovo smyslu, nejlépe dokládají první oficiální obrázky z PC/Mac verze a srovnání s původní mobilní podobou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama