Sega láká na nového Sonica
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sega láká na nového Sonica

Sega láká na nového Sonica

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 2. 2015 09:34 1
Reklama

Bleskurychlý modrý ježek se přiřítí v novém dobrodružství. Naneštěstí titul Sonic Runners vyjde sice už na jaře, ale jen na iOS a Android coby mobilní free-to-play hříčka. Jednotlivé úrovně tak půjde podle vývojář ze Sonic Teamu pokořit během minuty až dvou.

V japonském magazínu Famitsu jsou Sonic Runners popisovaní jako titul, který lze hrát jednou rukou. Ježek běží světem automaticky stále kupředu a hráč ovládá dotyky jen skákání. Chybět ale nemají známé sonicovské propriety, jako je sbírání prstenů, loopingy nebo souboje s Dr. Robotnikem.

Hra bude obsahovat i dvě postavy k odemčení - Tailse a Knucklese. Ačkoli podle teaseru má hra vyjít na jaře, Famitsu tvrdí, že v Japonsku se objeví už někdy tento měsíc. Titul bude ke stažení zdarma a bude obsahovat klasické mikrotransakce.

Sonic už je na mobilních platformách dávno jako doma. Vedle mnoha portů klasických šestnáctibitových titulů se dočkal cestovních verzí her Sonic the Hedgehog 4, Sonic Dash, Sonic Jump Fever, Sonic & Sega All-Stars Racing.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama