Kodžimovi by se líbil remake MGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžimovi by se líbil remake MGS

Kodžimovi by se líbil remake MGS

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

3. 2. 2015 09:50 6
Reklama

Ač se to nemusí vzhledem k celé řadě doprovodných aktivit zdát, Hideo Kodžima v těchto chvílích věnuje všechen svůj čas jen na dokončení vývoje MGS V: The Phantom Pain. Vychází to z jeho prohlášení na Taipei Game Show, kde se slavný designér rozpovídal i o budoucích projektech. Jedním z nich by mohl být remake původního Metal Gear Solid, jen s HD předělávkou by se však Kodžima nespokojil.

Jeho vize počítá se zpracování komplexu Shadow Moses coby open-worldovou hrou, nicméně dosud nikdo nevystoupil z řady a o vývoj hry neprojevil zájem. Jak už bylo řečeno, Kodžima-san v tuto chvíli nemůže, ale myšlenka, že by si lidé mohli zahrát původní Metal Gear na PS4, se mu hodně zamlouvá. Bohužel to ale není jen o nápadu či eminentním zájmu, taková hra by potřebovala připravit množství vývojářských nástrojů a také engine.

Doufejme ale, že se zrodem Ground Zeroes, resp. The Phantom Pain, dostane Kodžima chuť pokračovat a na jeho slova dojde. Jako bokovku by si mohl střihnout teasovaný Silent Hill a všichni by byli spokojení, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama