Driveclub se lepší, ale ne dostatečně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Driveclub se lepší, ale ne dostatečně

Driveclub se lepší, ale ne dostatečně

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 10. 2014 09:38 2
Reklama

PlayStation Plus verze Driveclubu je zatím zcela úspěšně v nedohlednu, ovšem vývojáři z Evolution Studios se činí a během víkendu hráčům klasicky zakoupených edic dodali další z řady aktualizací, která měla za cíl zlepšit online funkcionalitu hry. Neobešlo se to sice bez trampot v podobě horší dostupnosti serverů, ale s tím už se tak nějak i bohužel počítá.

Dle slov autorů má Driveclub před sebou stále ještě dost dlouhou cestu, nicméně vypadá to, že jsou na nejlepší cestě k tomu, aby měsíc po launchi titul odpovídal tomu, co sami dříve slibovali. Nelze se tedy divit, že se již aktivně šušká o možné kompenzaci pro hráče za zpackaný start hry, jenž paradoxně následoval po odložení hry pro lepší odladění. Uvidíme, jak se bude situace vyvíjet i nadále, nicméně již teď je jasné, že si Evolution Studios rozčílili velké množství hráčů a nic na tom nemění ani fakt, že se vývojáři co chvíli omlouvají a děkují za trpělivost těm, kteří u hry vydrželi. Naposledy tak činí na svém Facebookovém profilu.

O PlayStation Plus edici hry zatím nepadlo jediné slovo, nečekáme však, že by k jejímu vydání mělo dojít v brzké době. Pokud ano, byli bychom, stejně jako jistě řada dalších hráčů, pouze mile překvapeni. Ale kdoví, i během dneška slibují vývojáři další aktualizaci, tak třeba se něco přeci jen dít začne.

Jak jste na tom s Driveclub vy? Zkoušeli jste tento přinejmenším graficky velmi povedený PlayStation 4 exkluzivní titul? A pokud ano, dotkly se vás trable na startu tak, že jste hru rozhořčeně odhodili do kouta nebo rovnou odnesli do bazaru?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama