DLC pro Driveclub budou podle hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro Driveclub budou podle hráčů

DLC pro Driveclub budou podle hráčů

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

10. 9. 2014 17:45 3
Reklama

Několikrát odložené nablýskané závody pro PS4 se už snad konečně dočkají vydání na začátku října, ale vývojáři z Evolution Studios mají připravenou extenzivní podporu hry i po jejím uvedení na trh. Dnes na PS Blogu zveřejnili své plány s pravidelnými updaty, které do hry alespoň do června 2015 budou hráčům zdarma přidávat nový obsah.

Jeden z prvních updatů přinese několikrát zmiňovaný systém dynamického počasí a také v poslední době populární photo mode, který určitě využijete společně s nastavitelným počasím ke tvorbě krásných snímků. Další možné dodatky vývojáři chtějí nechat na hráčích. Jejich přání by měla určit obsah, který se do hry po vydání přidá.

Nicméně k 25 mapám (a 55 tratím po nich), které přijdou v základu se hrou, budou po launchi přibývat další a Evolution chtějí každý měsíc uvést i jedno nové auto zdarma. Pokud budou hráči chtít víc, balíčky s auty a tratěmi budou moci i dokupovat či případně dostávat po zakoupení season passu, jenž zájemce vyjde na 25 dolarů (něco přes 500 Kč).

Podívejte se na kalendář plánovaného vydávání: červené jsou placené DLC, které pokryje season pass, zatímco modré jsou DLC zdarma. Na obrázku také nechybí podpora dalších updatů, které budou hru upravovat a opravovat.

Driveclub vychází 8. října pouze na PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama