PS4 se v domovském Japonsku nedaří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS4 se v domovském Japonsku nedaří

PS4 se v domovském Japonsku nedaří

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 7. 2014 11:27 5
Reklama

PlayStationu 4 se ve světě daří, a to tvrdé konkurenci navzdory. O prodejních číslech nejnovější japonské konzole jsme vás již informovali mnohokrát, o těch týkajících se Xbox One však takřka vůbec – jeden se zkrátka chlubí, druhý k tomu nevidí důvod, alespoň prozatím.

Je však paradoxem, že vám nyní přinášíme zprávu o jednom trhu, na kterém se Sony nedaří. Řeč je totiž rovnou o trhu domácím, o Japonsku. Tamní konzolový trh nevykázal v prvním pololetí žádnou výraznou změnu oproti loňskému roku. Hardware tam zkrátka netáhne, a to ani ten nový. Snad za to může nepříliš velký výčet zajímavých a dostupných titulů.

Pro zajímavost: prodeje v pracovním týdnu 23. – 27. června činily osm tisíc kusů PS4, což je jen o pět set více než v témže období prodaných PS3. Wii U pak ve stejném týdnu prodalo deset tisíc konzolí, Vita dvacet dva a vedlo 3DS s téměř dvaceti osmi tisíci kusy. PS4 pak od svého lednového uvedení konzole na tamní trh prodala 620 tisíc konzolí.

Uvidíme, jak se tam situace vyvine a zda na tomto nepříznivém vývoji něco změní například dnes na oficiálním PlayStation Blogu oznámený bundle konzole se závodní arkádou Driveclub, jež by měla v Evropě spatřit světlo světa 8. října.

PS4 se v domovském Japonsku nedaří
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama