PS Vita je v USA vyprodána
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS Vita je v USA vyprodána

PS Vita je v USA vyprodána

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 7. 2014 07:06 9
Reklama

Někdo zřejmě něco podcenil, anebo se stal malý zázrak. Tedy alespoň pro Sony. Ze Spojených států se k nám totiž dostává zpráva o tom, že kapesní handheld z dílen Sony, PlayStation Vita, se dočkává malé renesance a je o něj takový zájem, že zkrátka není k sehnání. V prohlášení společnosti pak pochopitelně stojí, že důvodem je velký zájem o konzoli, nikoli její nedostatek na pultech obchodů způsobený něčí chybou.

Prsty v tom má zřejmě bundle konzole s Borderlands 2 a samotné vydání nové verze konzole, jež přináší o něco delší výdrž baterie a menší rozměry, na straně druhé pak ale přichází o OLED displej a nahrazuje jej klasickým LCD. Zájem je to relativně překvapivý a můžeme jen spekulovat, co za ním skutečně stojí a zda v tom nemají také prsty také velká prodejní čísla PS4. Vzpomeňme například na uplynulou E3 – tam se o Vitě nemluvilo takřka vůbec.

Jaký máte názor na PS Vitu vy? Jste jejími majiteli nebo alespoň o koupi uvažujete? Existuje něco, co by vám dokázalo konzoli bezpečně prodat, nebo o kapesní hraní nestojíte vůbec a nad touto zprávou jen nevěřícně kroutíte hlavami?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama