Morrowind získal grafiku ze Skyrimu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Morrowind získal grafiku ze Skyrimu

Morrowind získal grafiku ze Skyrimu

Ondřej Švára

Ondřej Švára

10. 3. 2014 10:15 8
Reklama

Příběh TES: Morrowind kdysi začínal na lodi v malém přístavu a stejně tak i trailer ke Skywind - novému módu, který už dvanáct let starou hru udržuje stále živou a nápaditou. 

Skywind je především technologický bonus, to znamená, že nejvíc práce bylo odvedeno v grafické podobě hry a ta je skutečně fantastická. Úroveň grafiky hry de facto vyrovnala mnohem mladší Skyrim, protože autoři použili jeho engine. Hra získala více barev, polygonů i světelných a dalších efektů. Stejně tak NPC a vůbec veškeré živočišstvo Morrowindu je nyní lépe vymodelováno. Ostatně podívejte se sami na video, jak Skywind vypadá. 

Mód údajně vyvíjí až sedmdesát fanoušků série TES. Autoři se nyní soustředí na namluvení dialogů, ale ještě budou mít práci i s prezentovanou grafikou, protože přiznali, že ji čeká ještě velká optimalizace. Framerate je v některých pasážích prý nepřesvědčivý. 

Zatím nevíme, kdy bude Skywind hotov, ale rozpracovaný projekt si už můžete stáhnout na autorském webu. Právě tam sledujte i informační novinky. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama