Battlefield vám zdvojnásobí skóre
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield vám zdvojnásobí skóre

Battlefield vám zdvojnásobí skóre

Ondřej Švára

Ondřej Švára

25. 11. 2013 08:25 2
Reklama

Týden zdvojeného bodování. I tak by se dala nazvat kampaň, kterou studio DICE naplánovalo na týden mezi 28. listopadem a 5. prosincem v Battlefieldu 4. "Hráči z každé multiplayerové bitvy, do které vstoupí, získají automaticky dvojnásobný počet bodů," potvrdil šéf studia Karl Magnus Troedsson.

Krom toho hráči získají také bonus do svého arzenálu. "Všem, kteří se v daný termín zalogují, věnujeme multiplayerové hledí pro pistoli M1911. Tuhle speciální pomůcku původně používali sami vývojáři, má trojnásobný zoom a mohou ji používat všechny bojové třídy," dodal Troedsson.

Akci autoři spustí jako omluvu a kompenzaci za problémy, které hru od spuštění provázejí. Vedle problémů s nestabilitou je největší bolestí mizerný stav netcodu, který nepříjemně zasahuje do samotné hratelnosti. Například špatným vyhodnocováním střelby.

DICE konstatovalo, že odstranění chyb je současnou prioritou číslo jedna. Studio se nepustí do další práce, dokud budou na Battlefield stížnosti. Velký update je plánován shodou okolností na dnešek, takže zůstaňte naladěni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama