První Gabriel Knight získá nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První Gabriel Knight získá nový obsah

První Gabriel Knight získá nový obsah

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 11. 2013 12:46
Reklama

Pokud máte rádi adventury, jistě víte, že se chystá nová edice klasiky Gabriel Knight: Sins of the Fathers. Připravuje ji designérka původní verze Jane Jensen spolu se svým studiem Pinkerton Road, nezávislým týmem Phoenix Online Studios a lidmi z Activisionu. Hra by měla vyjít v polovině příštího roku nejen pro PC, Mac, ale i iPad a zařízení se systémem Android.

„Na projektu už nějakou dobu pracujeme. Dokončena je velká část grafiky a hudby. Teď to dáváme dohromady po programátorské stránce,“ řekla v rozhovoru pro blog IndieGames Jane Jensen. Právě hudba a grafika bude asi tím nejvýraznějším, co tvůrci předělají. „Věřím, že to pomůže atmosféře. Chtěla jsem vnést do hry více děsu a realističtěji zpracovat prostředí New Orleans. To jsme v roce 1993 s tehdejším rozlišením prostě nemohli. I soundtrack byl tehdy velmi zjednodušený. Vždycky se najdou fanoušci, kteří budou nostalgicky vzpomínat na původní verzi. My ale dnes Gabriela Knighta objektivně můžeme udělat lépe,“ myslí si vývojářka.

Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th anniversary edition však nabídne nejen vylepšený původní obsah, ale i úplné novinky. „Ano, přineseme zcela nový obsah – několik nových scén, hádanek a novou cutscénu. Více odhalíme v budoucnu,“ přislíbila Jane Jensen.

Ta si také v rukávu schovává pokračování série. „Pokud bych se mohla rozhodnout, jestli udělat další remaky nebo Gabriela Knighta 4, byla bych pro nový díl. Vše ale bude záležet na tom, jak si povede remake jedničky a na ochotě Activisionu přesunout se k číslu 4,“ uzavřela populární adventurní designérka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama