gran-turismo-6-vyjede-letos-v-prosinci
Novinka Gran Turismo 6 vyjede letos v prosinci

Gran Turismo 6 vyjede letos v prosinci

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 8. 2013 18:29
Reklama

Na Gamescom napjatě čekali také fanoušci závodní série Gran Turismo, jejíž šestý díl aktuálně vyvíjí studio Polyphony Digital. A dočkali se důležitého údaje. Sony totiž dnes oznámila, že hra vyjede z pomyslné startovní pozice 6. prosince a my se tak můžeme těšit, že si ji na PlayStationu 3 zahrajeme ještě letos před Vánocemi. Pokud tedy nedojde ke zpoždění jako v případě posledního dílu.

Tvůrci datum vydání oznámili spolu s trailerem, v němž se můžete podívat také na spoustu exkluzivních žhavých vozů od automobilek jako Mercedes, Alfa Romeo, Peugeot, Renault Alpine a Aston Martin. Vozy by se pochopitelně měly objevit přímo ve hře.

Sony dnes dále oficiálně potvrdila filmovou adaptaci Gran Turisma, o níž jsme vás informovali už v červenci. S plnohodnotným filmem bude filmařům Mike de Lucovi a Dana Brunettimu vypomáhat sám Kazunori Yamauchi, duchovní otec celé série. Těšit se prý můžeme na příběh mladíka, který se přes GT Academy stane skutečným jezdcem. Více o filmu zatím nevíme, na podrobností se ale těšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama