xbox-one-bude-stat-499-eur
Novinka Xbox One bude stát 499 eur

Xbox One bude stát 499 eur

Maggot

Maggot

10. 6. 2013 18:17
Reklama

Opona byla stržena a Microsoft během své povedené E3 konference odhalil datum vydání a cenu konzole Xbox One, která se těší z podpory řady exkluzivních titulů zahrnujících Project Spark, Halo 5, Forza Motorsport 5 či Titanfall.

Situaci netřeba dále okecávat, za 499 eur si budete moci konzoli oficiálně koupit již v listopadu 2013. Cena by tedy nemusela přesáhnout 13 000 Kč, tuzemské hodnoty ovšem budou ještě oficiálně přiblíženy v nadcházející době.

Xbox One bude stát 499 eur
i Zdroj: Hrej.cz

Řeč padla i na novinky v rámci globální sítě Xbox Live. Do té si budete moci prostřednictvím Xbox One přidat neomezené množství přátel. Novinka? Ano, protože dosavadní friendlist byl omezen na celkem 100 lidí. Stejně tak mizí kultovní MS body coby unifikovaná měna, všude se tak bude platit lokálními penězi. Vzhledem k tomu, že je Xbox Live oficiálně podporována i v České republice, budeme mocit chrastit korunami bez jakýchkoliv blokací.

Přiblížení se dočkala i vylepšená funkce SmartGlass, pomocí níž budete moci prostřednictvím tabletů, mobilních telefonů a PC sdílet obsah z her prakticky kdykoliv a kdekoliv. Mezi ty nejzajímavější novinky patří možnost nahrávání gameplay záběrů přímo z hraní a jejich následný upload na Xbox Live či živé streamování na server Twitch. Tyto záběry je posléze možné editovat a sdílet takřka za běhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama