mrknete-na-zabery-z-deadfall-adventures
Novinka Mrkněte na záběry z Deadfall Adventures

Mrkněte na záběry z Deadfall Adventures

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 6. 2013 10:35
Reklama

Dobrodružná akce Deadfall Adventures nepatří k nejočekávanějším titulům současnosti, o to více ale může překvapit. Naznačují to alespoň dvacetiminutové záběry,které spolu s komentářem šéfa vývoje ze studia The Farm 51 získal polský portál Gry-online. Hra by měla sednout především fanouškům Indiana Jonese, ten ovšem přímou předlohou není. Hlavním hrdinou Deadfall Adventures je totiž James Lee Quatermain, což je pravnuk Allana Quatermaina, známého ze série románů napsaných britským spisovatelem H. Riderem Haggardem.

Hlavní hrdina se spolu se svou ženskou společnicí v třicátých letech minulého století vydá hledat bájný artefakt, který svému držiteli zaručuje nesmrtelnost a další paranormální schopnosti. Po artefaktu touží nejen James Lee Quatermain, ale i vykradači hrobek, nacisté a ruské tajné služby. Nebezpečí však hrozí rovněž od různých nadpřirozených stvůr obývajících podzemní říši temnot Xibalbu, arktické doly nebo mayský klášter. Nemusíte se ale příliš bát, vždyť tvůrci přichystali přes 30 zbraní. Najednou však můžete nést pouze dvě zbraně a pistoli.

Hratelnost není zaměřená pouze na akci, nýbrž také na řešení různých hádanek v prostoru. Pokud je i s využitím poznámek v notýsku odhalíte, posunete se dál, nebo vám jejich aktivace pomůže v souboji s nepřáteli. Na videu například můžete vidět, jak hrdina zmáčkne několik lebek umístěných ve zdi, a tak spustí ničivý ohnivý útok. Někdy dokonce budete úplně beze zbraní, takže bude řešení hádanek jedinou možností, jak protivníka zneškodnit.

Vývojáři už také ukázali multiplayer, těšit se můžete na klasické módy jako deatmatch, survival nebo treasure hunt, v němž půjde o sbírání předmětů vypadlých z nepřátel. Zajímavostí pak je, že se po určitém počtu fragů v řadě budete moci stát mumií. Více už uvidíte ve videoprezentaci multiplayeru, kde se hráč v mumii promění v samém konci. Hra by měla vyjít na konci července pro PC a Xbox 360, někdy později se pak dostane i na PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama