akce-state-of-decay-si-vede-skvele
Novinka Akce State of Decay si vede skvěle

Akce State of Decay si vede skvěle

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 6. 2013 14:07
Reklama

Zombie akce stále umí oslovit velké množství hráčů. Dokládá to úspěch single-playerové survival akce State of Decay, která vyšla minulý týden. Tvůrci za pouhé dva dny prodeje na síti Xbox Live, kde hra stojí za 1600 Microsoft bodů, prodali 250 tisíc kopií. „Od vydání hry před dvěma dny jsme prodali více než čtvrt milionu kopií. State of Decay tak pokořilo všechny rekordy. Jediná hra, která na XBLA prodala více kopií takhle rychle, je Minecraft. Ten však už byl předtím ohromně populární,“ napsala komunitní manažerka Sanya Weathersová na stránkách studia Undead Labs, které za hrou stojí.

Tvůrci po vydání na Xboxu 360 rozhodně nelení. Aktuálně se blíží uvolnění obsáhlého updatu, který upraví spoustu chyb. Dočkat bychom se měli tento týden. Ve vývoji je také verze pro PC, na níž určitě čeká spousta hráčů i v našich končinách.

Na PC verzi stále pracujeme a já bohužel nemohu odhadnout, kdy přesně vyjde. Tolik toho závisí na lidech mimo naše studio. Určitě to ale nebude brzy v rámci rozumného použití slova brzy,“ řekla serveru Rock Paper Shotgun upřímně Sanya Weathersová. PCčkáři si tak na vydání State of Decay ještě budou muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama