update-novy-wolfenstein-od-bethesdy
Novinka Update: Nový Wolfenstein od Bethesdy

Update: Nový Wolfenstein od Bethesdy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 5. 2013 17:00 20
Reklama

Aktualizováno: Na konec novinky jsme přidali galerii s první sadou obrázků a artworků. Ty rozhodně stojí za pozornost, nový Wolf vypadá čile k světu!

Původní zpráva:

V Bethesdě se opět něco děje - a Gamespot se vší pompou odhaluje svojí dnešní exkluzivitu. Než však přistoupíme k detailům, koukněte se na obrázky, jež předcházely dnešnímu zásadnímu oznámení a jež to všechno skrze Twitter účet Bethesdy spustily.

Ty a číslo 1960 (letopočet) odhalují to, na co jsme nenápadně poukazovali již dříve - jen vzpomeňte, nad čím jsme, mimo jiné, spekulovali, když se začínaly objevovat první střípky The Evil Within.

A nezapomínejme, že tomu také není tak dávno, co naší pozornosti neutekla jedna registrovaná doména. Zkrátka a dobře, ve vzduchu to zavánělo novým Wolfensteinem. A také, že ano! Podívat se nyní můžete dokonce i na prémiovou ukázku ze hry, byť bez záběrů ze samotného enginu.

Nacisti jsou zkrátka zpět a my plesáme radostí (což může vyznít trochu divně, ale však vy nám rozumíte), Wolfenstein: The New Order je vyvíjen pod taktovkou švédského studia MachineGames (kde pracují mimo jiné i lidé ze Starbreeze), a ten nevlastní nikdo jiný než právě Bethesda skrze chapadla Zenimaxu.

Příběh hry se bude točit okolo války s nacisty, a to takže v roce 1960. Zvláštní? Ale jděte, vítejte do alternativního světa, ve kterém Německo válku neprohrálo.  Hra vyjde ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku, a to na stávající platformy - PC, Xbox 360 a Playstation 3, Nintendo stojí opodál. Zkrátka a dobře, nám oznámení nových patálií agenta Blazkowicze rozhodně radost udělalo. A co vám?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama