dalsi-hra-autora-minecraftu-uz-za-mesic
Novinka Další hra autora Minecraftu už za měsíc

Další hra autora Minecraftu už za měsíc

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 3. 2013 13:59
Reklama

Zhruba před dvěma roky studio Mojang, které stojí za fenomenálním Minecraftem, oznámilo svůj další velký titul a my si jej už zhruba za měsic budeme moci vyzkoušet. Podobně jako Minecraft totiž bude strategická karetní hra Scrolls nejprve distribuována v betaverzi, a to za výhodnou cenu (pravděpodobně 10 euro).

„Vydáme ji brzy ve zvýhodněné nabídce, protože ji chceme vyvíjet podobně jako Minecraft. S pomocí komunity můžeme hru posunout na vyšší úroveň. Lidé uvidí, co jsme chtěli udělat a my zjistíme, co fanoušci od hry očekávají. Kolem tohoto pak budeme pracovat,“ řekl Polygonu designér Jakob Porser.

Dočkat bychom se někdy na konci následujícího měsíce. „Vydání bety Scrolls plánujeme na konec dubna. Vypadá to velmi dobře,“ doplnil Porser a potvrdil, že uvedený termín platí pouze pro PC s Windows. Port pro Mac je však také v plánu a vyloučena není ani verze pro Linux.

Tvůrci přitom neočekávají, že by strategická karetní hra Scrolls oslovila tolik hráčů jako Minecraft. „Určitě ne. Chceme, abychom našli jádro věrných hráčů, kteří budou Scrolls zbožňovat. Díky úspěchu Minecraftu necítíme tlak, že naše hra musí prodat určitý počet kopií, jinak zkrachujeme. Jsme v dobré pozici, můžeme experimentovat a dělat to, co chceme,“ uzavřel Porser,

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama