mugello-nebude-v-motogp-13-chybet
Novinka Mugello nebude v MotoGP 13 chybět

Mugello nebude v MotoGP 13 chybět

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 3. 2013 16:53
Reklama

Italské studio Milestone dnes vypustilo první gameplay záběry z chystané závodní hry MotoGP 13. Můžete se tak podívat, kterak se Jorge Lorenzo vysokou rychlostí prohání v Mugellu. Více než pětikilometrový toskánský okruh patří v královské třídě MotoGP pro jezdce a jejich techniky nejvyzývavějším tratím, proto jde také jeden z divácky nejatraktivnějších závodů.

Hře nechybí licence na aktuální sezonu MotoGP, takže se můžeme těšit i na další známé jezdce a tratě. Tvůrci připravují řadu klasických herních módů jako kariéra, světový šampionát nebo time attack, novinkou, která je inspirovaná třeba sérií FIFA, je jsou pak speciální herní události, které budou tvůrci servírovat podle aktuálního vývoje skutečné sezóny v MotoGP. Celkovou podobu hry by mohli svými podněty ovlivnit také fanoušci.

„Na tomto projektu pracujeme velmi pilně, prohlížíme také diskuze a stránky na Facebooku, abychom získaly poznatky, díky kterým vytvoříme hru takovou, jakou chtějí hráči. Například chystáme split-screen, jejž si mnoho fanoušků vyžádalo,“ uvedl šéf vývoje MotoGP 13 Michele Caletti. Jeho hra vyjde v červnu tohoto roku pro PCX, box 360, PlayStation 3 a PlayStation Vita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama