dalsi-walking-dead-letos-na-podzim
Novinka Další Walking Dead letos na podzim

Další Walking Dead letos na podzim

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 3. 2013 09:13
Reklama

Aktualizováno: Druhé řady adventurní série The Walking Dead se nakonec dočkáme už letos na podzim. Connors byl prý po svém předchozím vyjádření špatně pochopen.

„Aktuálně odhadujeme, že hra vyjde na podzim tohoto roku (2013), a ne na podzim toho příštího (2014), jak uváděla média po nedávném rozhovoru. Omlouváme se za zmatení a děkujeme všem fanouškům za jejich nadšení pro tuto sérii,“ napsala v odpovědi na otázku magazínu Game Informer společnost Telltale Games. Fanoušci si tedy mohou oddechnout, že na další pokračování adventury se zombíky nebudou muset čekat tak dlouho.

Původní zpráva: Epizodická adventurní série The Walking Dead bude pokračovat až v příštím roce, kdy by vedle tradičních platforem mohla vyjít také na konzole nové generace. „Cílíme na podzim příštího roku,“ řekl Eurogameru spoluzakladatel a šéf studia Telltale Games Dan Connors po přebrání ceny za nejlepší příběh, kterou úspěšná série The Walking Dead obdržela na cenách BAFTA Game Award.

Nějakých novinek kolem této značky bychom se však měli dočkat už dříve – scenárista Garry White totiž nedávno řekl, že studio Telltale chystá něco, co by fanouškům pomohlo překlenout dlouhou pauzu. „White byl propuštěn. Hodili jsme ho do jámy se zombíky,“ zavtipkoval Connors a pak zvážněl: „Pravděpodobně celkem brzy oznámíme, co chystáme. Bude to něco trochu jiného.“

Vzhledem k vyjádření si zatím netroufáme odhadovat, co nás čeká. Každopádně už 22. března se na trh dostane akce The Walking Dead: Survival Instinct, kterou pro Activision připravuje studio Terminal Reality. Hra se zaměří na příběh Daryla Dixona a jeho drsného bratra Merlea.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama