novy-luigi-mozna-bude-mit-multiplayer
Novinka Nový Luigi možná bude mít multiplayer

Nový Luigi možná bude mít multiplayer

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 1. 2013 13:08
Reklama

Jedním z nejzajímavějších titulů, které pro handheld Nintendo 3DS vyjdou v první čtvrtině letošního roku, je strašidelná akce Luigi's Mansion: Dark Moon. Ta by měla navázat na svého 12 let starého předchůdce z konzole GameCube, který proslul povedeným single-playerem, v němž s baterkou v ruce prozkoumáváte děsivá místa plná duchů.

Kanadské studio Next Level Games, jež hru s populárním hrdinou připravuje, ale možná tentokrát chystá také multiplayer. "V dalším hvězdném představení ve hře Luigi's Mansion: Dark Moon čeká Mariova hrdinného bratra spousta nových míst k prozkoumání, mnoho nových možností, jak chytat duchy, a také úplně nový lokální multiplayerový mód,“ psalo se o víkendu na oficiálních stránkách hry.

Web ale zároveň Luigiho dobrodružství stále označoval jako titul pro jednoho hráče. Uvidíme tedy, zda vývojáři v nejbližších týdnech multiplayer odhalí, nebo zda se jednalo o nějakou chybu. Luigi's Mansion: Dark Moon každopádně v Evropě vyjde v březnu a zatím se zdá, že by mohlo jít o další příjemný kousek pro Nintendo 3DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama