kryptos-vs-thebes-microsoft-vs-sony
Novinka Kryptos vs. Thebes = Microsoft vs. Sony

Kryptos vs. Thebes = Microsoft vs. Sony

Maggot

Maggot

11. 12. 2012 11:05 1
Reklama

Je čas se opět trošku ponořit pod hladinu spekulací o konzolích nové generace. Tentokrát ovšem nenápadně... zdroj blízký serveru SemiAccurate a výrobním procesům hardwaru nových konzolí současně, tvrdí, že se v praxi novému Xboxu říká Kryptos, což, co si budeme povídat, zní mnohem drsněji, než původní Durango.

PlayStation 4, dosud známá jako Orbis, se má v Sony interně přezdívat Thebes. Obě konzole budou mít jednu věc společnou - procesor v obou případech poskytne AMD, samozřejmě s ohledem na odlišné technologie použité pro obě platformy. Microsoft centrálnímu čipu říká Oban, tentýž zdroj ovšem mluví o tom, že jsou s jeho vývojem potíže a tak se jeho produkce opozdí.

Výroba čipu pro PlayStation 4 by měla začít ihned po Xboxu, rozdíl je ten, že veškeré práce budou korigovány prostřednictvím IBM tak, aby nedošlo ke střetu zájmů. Dále se mluví o tom, že by PlayStation 4 mohla vyjít na jaře 2014. S ohledem na vyjádření Kena Kutaragiho a Shuheie Yoshidy to není až tak nepravděpodobné. Obě persony se nechaly slyšet, že je na PS4 stále ještě příliš brzo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama