metro-i-dalsi-hry-odlozeny-na-brezen
Novinka Metro i další hry odloženy na březen

Metro i další hry odloženy na březen

Ondřej Švára

Ondřej Švára

6. 11. 2012 08:28
Reklama

Hry South Park: The Stick of Truth, Metro: Last Light a Company of Heroes 2 se odkládají, hlásí vydavatelství THQ. To si prý nemůže dovolit uspěchat vydání nehotových titulů, zprávy z dotčených studií prý hovoří o tom, že ještě nejsou úplně připraveny na důstojný start. Spíše se ale hovoří o celkové neschopnosti THQ mainstreamové hry vydávat. Že je THQ ve špatné ekonomické situaci už dávno víme a že zvolna opouští AAA byznys také. Ekonomický server Gamasutra dokonce spekuluje o počátku konce celého vydavatelství.

Datum vydání trojice zmíněných her se nyní posunuje zhruba na březen roku 2013, aby firmě dobře odstartovaly nový fiskální rok, což rozhodně nezní nijak špatně, takové Metro jsme ani dříve nečekali. Potíž je v tom, že u THQ teď opravdu nikdo neví nic jistého a může se stát, že dnešní zprávu bude za pár týdnů nebo měsíců následovat další a mnohem negativnější. THQ stále hospodaří ve ztrátě, ta poslední činí 21 milionů dolarů.

Firma má každopádně v zásobě ještě další díl úspěšného Saint Row, také Homefront 2 a jeden zatím neohlášený titul od studia Turtle Rock (Left 4 Dead).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama