valka-orku-s-lidmi-vypukne-uz-v-zari
Novinka Válka orků s lidmi vypukne už v září

Válka orků s lidmi vypukne už v září

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 7. 2012 15:31
Reklama

Studio Cyanide je v poslední době známé jako tým, který do herní podoby nepříliš úspěšné adaptuje fantasy ságu Hra o trůny. Francouzští vývojáři mají ale rozdělaný i vlastní projekt, a to RPG Of Orcs and Men, jež Cyanide vyvíjí ve spolupráci s partnerským pařížským studiem Spiders. Koncept hry byl představen už před více než rokem, dnes vývojáři uvolnili další lákavý trailer.

V něm se pochopitelně objevují obě strany konfliktu, tedy lidé i orci. Tyto dvě rasy spolu tradičně bojují a vy tentokrát na straně orků budete u toho. Stanete se totiž Arkailem, jedním z elitních zelených válečníků, a vydáte se na nebezpečnou misi, jejímž cílem je zničit krutého lidského císaře Damoclese. Vedle hrubé síly obřího orka budete moci využít také speciální stealth schopnosti, které přinese goblin Styx, jenž se do akce vydá s vámi.

Hráč může mezi oběma postavami plynule přepínat, tu druhou vždy ovládá umělá inteligence – kooperace tak podporována není. Spíše než o mlátičku má jít o taktické RPG. Zběsilé máchání zbraní kolem sebe vám tak úspěch nezaručí, naopak musíte pečlivě promýšlet každý krok, což je možné díky tomu, že hru lze zpomalit. Po prezentaci na E3 bylo chváleno i herní prostředí. Zajímavý fantasy svět se ponese v trendu poslední doby, boj tak bude dosti surový a krvavý.

Tvůrci jsou tradičně ambiciózní a slibují 20 až 30 hodin herní doby. Takto dlouhý zážitek umožní fakt, že mimo hlavní kampaně budou hráči moci plnit rovněž různé boční úkoly. Snad se tak dočkáme zajímavých misí. Of Orcs and Men je v plánu na září tohoto roku pro PC, Xbox 360 a Playstation 3. Podívejte se na zmíněný trailer a také na sadu nových screenshotů:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama