predstaveni-rpg-of-orcs-and-men
Novinka Představení RPG Of Orcs and Men

Představení RPG Of Orcs and Men

Marek Švrkala

Marek Švrkala

2. 5. 2011 17:27 1
Reklama

Francouzské vývojářské studio Cyanide dnes oznámilo akční RPG Of Orcs and Men, které připravuje ve spolupráci s týmem Spiders pro PC a konzole Xbox 360 a PlayStation 3. Hra je zasazena do období krvavé války, v níž bojují orci společně s gobliny proti lidem, kteří je utiskují a zotročují.

Hráč se stane elitním orkem, vojákem z legendární legie Bloodjaws. Vaším úkolem bude odstranit lidského vládce, jímž je zlý císař, a tak ukončit dlouholeté zbytečné krveprolití. Na nebezpečnou misi se společně s vámi vydá také šikovný goblin. Vaši obrovskou sílu doplní svými schopnostmi (dostupný bude strom schopností), mezi něž patří používání temných sil a stealth vlastnosti.

Vzhledem k dvojici hlavních hrdinů se nabízí kooperativní mód, avšak v tiskové zprávě se o něm nehovoří. Tvůrci ani nepřiblížili použité technologie. RPG Of Orcs and Men je v plánu na jaro příštího roku. V očekávání dalších informací se zatím můžete alespoň podívat na první obrázky a těšit se, jak pomůžete tvorům se zelenou kůží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama