double-fine-adventura-bude
Novinka Double Fine adventura bude!

Double Fine adventura bude!

Erik Omar

Erik Omar

9. 2. 2012 11:23 1
Reklama

Když včera zástupci studia Double Fine (Psychonauts, Iron Brigade) oznámili projekt, který bude zrealizován pouze v případě, že na něj přispějí sami hráči částou 400 tisíc dolarů; asi ani netušili, jak rychle potřebnou sumu na novou adventuru nastřádají. Ani ne 24 hodin po startu je u profilu hry na serveru pro veřejné financování zajímavých projektů Kickstarter připsáno 453 tisíc dolarů a číslo stále roste.

Boss týmu Double Fine Tim Shaffer, kterého (stejně jako dalšího slavného zaměstnance DF Rona Gilberta) právě adventury dostaly mezi velké vývojáře, tak může být spokojený. Jeho návrat ke kořenům je oficiálně zafinancován a posvěcen samotnými hráči. Nové adventuře od Double Fine, která má být reinkarnací point-and-click klasik z devadesátých let, už nic nestojí v cestě.

Kdyby vás náhodou zajímalo, co se stane s penězi navíc, věřte, že si za ně Tim nekoupí hrad někde ve Švýcarsku. Kompletně celá částka, ať už jakkoliv velká, bude investována do hry a dokumentu, jenž bude celý vývoj mapovat. Pokud navíc darujete částku 15 dolarů a výš, dostanete finální hru zdarma (seznam dalších bonusů za štědřejší dary najdete zde a zde).

Kdybyste i vy chtěli přispět (máte ještě 33 dnů), neváhejte, a zamiřte sem, kde najdete další informace přímo od vývojářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama