lidem-z-remedy-se-novy-max-payne-libi
Novinka Lidem z Remedy se nový Max Payne líbí

Lidem z Remedy se nový Max Payne líbí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 1. 2012 18:56
Reklama

Finské studio Remedy Entertainment, které vytvořilo první dva díly série Max Payne, je spokojeno s tím, jak jeho bývalou značku směřuje společnost Rockstar. Ta nyní finišuje s vývojem třetího dílu série, který přinese změnu prostředí a řadu dalších úprav (více v našem preview). „Maximálně se nám líbí to, co udělali, a ani nemůžeme být více nadšeni ze směru, jakým se série ubírá,“ řekl Kotaku spokojený Oskari "Ozz" Hakkinen, šéf studia Remedy.

Už svěření Maxe Paynea 3 vývojářům z Rockstaru bylo pro lidi z Remedy zárukou toho, že nepůjde o propadák. „Myslím si, že nedělají špatné hry, nebo jo? Logo Rockstaru se stalo zárukou určité kvality,“ uvedl ještě Hakkinen, jehož studio značku Max Payne prodalo v roce 2002 společnosti Take Two (majitel Rockstaru) za 10 milionů dolarů a část jejích akcií.

Chlapíci z Remedy se poté vrhli na novou výzvu a opět úspěšně. Vždyť po newyorském policajtovi dokázali vytvořit další neobyčejně silný charakter – Alana Wakea. O dalším pokračování této atmosférické značky si můžete přečíst třeba zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama